Sport Mix Zero er en foderblanding nøje sammensat og udviklet til sportsheste. Sport Mix Zero en af de få foderblandinger der har et meget lavt stivelses- og sukkerindhold og ikke indeholder korn, men stadig tilfører den energi og de næringsstoffer hesten skal bruge til at yde på absolut topplan. Et højt energiindhold fra gavnlige olier og fibre, tilfører vedvarende energi, hvilket under forbrænding ikke ophober mælkesyre i musklerne, herved opnås en bedre udholdenhed til store opgaver. Lucerne og øvrige fiberkilder sikrer struktur i foderet og dermed lang tyggetid. Både øget spytproduktion fra tyggebevægelser samt foderets fibersammensætning yder beskyttelse mod mavesyre i mavesækken. Sport Mix Zero er tilsat kvalitetsproteiner og naturlige antioxidanter, der alt sammen understøtter muskelopbygning, udholdenhed og restitution.
Råprotein (%) 13,5
Råfedt (%) 10,8
Fibre (%) 19,5
Stivelse (%) 6,5
Sukker (%) 4
Lysin (g/kg) 6,4
Methionin(g/kg) 2
Lucerne, Havreskaller, Hvedeklid, Avner af hørfrø, Sojabønner toastet, Tørret cikoriekvas, Risklid, Hørfrøkage, Hørfrøolie, Sojaolie, Kartoffelprotein, Rødbedeflager, Gærkultur, Johannesbrød.
Vitamin E (mg/kg) 630
Vitamin D3 (IE/kg) 2.400
Vitamin A (IE/kg) 15.000
Vitamin C (mg/kg) 140
Biotin (mcg/kg) 880
Vitamin B1 (mg/kg) 28
Vitamin B2 (mg/kg) 30
Vitamin B3 (mg/kg) 42
Vitamin B6 (mg/kg) 11
Vitamin B13 (mg/kg) 0,18
Calcium (g/kg) 14,0
Fosfor (g/kg) 6,7
Magnesium (g/kg) 3,6
Selen (mg/kg) 0,70
Zink (mg/kg) 183
Kobber (mg/kg) 62
Jern (mg/kg) 117
Kobolt (mg/kg) 0,50Mangan (mg/kg) 133
Jod (mg/kg) 0,60
Vægt | 20100 g |
---|---|
fodertype | Müsli |
Brand | |
Størrelse | 20 kg |
Dyr | Horse |
Varenummer | 0332 |
EAN | 5411866965085 |
Stk. pr. palle | 36 |
Analytiske bestanddele | Råprotein (%) 13,5 Råfedt (%) 10,8 Fibre (%) 19,5 Stivelse (%) 6,5 Sukker (%) 4 Lysin (g/kg) 6,4 Methionin(g/kg) 2 |
---|---|
Ingredienser | Lucerne, Havreskaller, Hvedeklid, Avner af hørfrø, Sojabønner toastet, Tørret cikoriekvas, Risklid, Hørfrøkage, Hørfrøolie, Sojaolie, Kartoffelprotein, Rødbedeflager, Gærkultur, Johannesbrød. |